Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Τελευταία νέα

Από την εφημερίδα Γνώμη ανακοινώθηκαν τα ονόματα των εμπλεκόμενων στο τροχαίο. Εδώ μπορείτε να δείτε τα ονόματα των νεκρών και τραυματισμένων: gnomiartas.gr

Επιβεβαιώνεται από τον πρόεδρο των εργαζομένων του Νοσοκομείου Άρτας, ότι οι νεκροί είναι πέντε:

"Συνεχίζουν οι γιατροί στο Νοσοκομείο της Άρτας τις δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις στους τέσσερις τραυματίες του πολύνεκρου τροχαίου.Ανάμεσα στους τραυματίες είναι ένα αγοράκι τριών ετών και μία 16χρονη που είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, ενώ πιο ελαφρά έχει τραυματιστεί μία νεαρή γυναίκα μεταξύ 20 και 25 ετών και ένας ηλικιωμένος άνδρας .Σύμφωνα με όσα δήλωσε πριν από λίγο στο epirusgate,o πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Άρτας, Λεωνίδας Γεωργούσης,οι εργαζόμενοι,το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του ιδρύματος,από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκαν εκεί οι τραυματίες,έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να τους σώσουν." epirusgate

Το ρεπορτάζ είναι από το epiruspost.gr:

"Θρήνος στην Άρτα... Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την τραγωδία που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες.
Πέντε νεκροί και τέσσερις σοβαρά τραυματίες είναι ο θλιβερός απολογισμός της μοιραίας σύγκρουσης δύο αυτοκινήτων.
Στο Νοσοκομείο της Άρτας έχει σημάνει συναγερμός. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον διοικητή του Νοσηλευτικού Ιδρύματος τα τέσσερα άτομα βρίσκονται στα χειρουργεία, με το ένα από αυτά να είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή.
Σοβαρή είναι η κατάσταση και για τους υπόλοιπους τρεις. Μέσα στην επόμενη ώρα αναμένεται επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο θα κληθούν ειδικοί επιστήμονες για ψυχολογική υποστήριξη των οικογενειών που έχουν χάσει τους δικούς τους ανθρώπους.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στους τραυματίες είναι ένα παιδί, δύο μόλις ετών, δύο κορίτσια 15 ετών και ένας άνδρας 40 χρόνων.
Ανάμεσα στους νεκρούς είναι ένα αγοράκι, δύο νέες γυναίκες και ένα ζευγάρι ηλικιωμένων.
Η σύγκρουση ήταν μετωπική κι έγινε στο 141ο χιλιόμετρο του εθνικού δρόμου Άρτας Αγρινίου, κοντά στη Συκούλα, σε ένα σημείο όπου ο δρόμος ήταν ευθύς.
Και τα εννέα άτομα που επέβαιναν στα δύο αυτοκίνητα κατάγονται από την Άρτα."  epiruspost.gr

Δημοφιλεις αναρτήσεις