Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Tελευταία νέα

Σχετικά με το τροχαίο:

"Σκηνές αρχαίας ελληνικής τραγωδίας είναι αυτές που εκτυλίσσονται στο νοσοκομείο της Άρτας. Ο πόνος δεν περιγράφεται... Οικογένειες ξεκληρίστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά. Σε μια μοιραία σύγκρουση δύο οχημάτων χάθηκαν πέντε άνθρωποι κι άλλοι τέσσερις δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Η σφοδρή μετωπική σύγκρουση σημειώθηκε στο 140,5 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας Αντιρρίου.

Στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν δύο γυναίκες, 43 και 31 χρονών. Αδερφές. Μαζί τους και τέσσερα παιδιά. Τριών, 13, 15 και 16 ετών. Οδηγούσε η 43χρονη μητέρα.

Στο δεύτερο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 40χρονος και επέβαιναν η μητέρα του 69 χρονών και ο πατέρας του 84 χρονών.

Νεκρή είναι η 43χρονη οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, η αδερφή της και ο 13χρονος γιός της. Ακαριαίο θάνατο βρήκε και το ζευγάρι των ηλικιωμένων.

Άλλα τέσσερα άτομα, ο 40χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος και τα τρία παιδιά, μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα στο Νοσοκομείο της Άρτας." Διαβάστε περισσότερα: epiruspost.gr

 Τα ονόματα των νεκρών στο: gnomiartas.gr



-"ΑΡΤΑ: Αγανάκτηση των εμπόρων της Άρτας από τα σημειώματα του ΟΑΕΕ. Πάνω από το 75% αδυνατούν να πληρώσουν τις εισφορές. Αγανάκτηση προκάλεσαν από προχθές το πρωί τα σημειώματα προς ενημέρωση των οφειλών που απεστάλησαν και από τον ΟΑΕΕ Άρτας προς τους εμπόρους και επαγγελματίες, που οφείλουν εισφορές στον Οργανισμό. Ο ένας μετά τον άλλο παραλάμβαναν το ειδοποιητήριο με τα χρωστούμενα και καλούνταν να προσέλθουν στον Οργανισμό για ρύθμιση, κάτι που προκάλεσε πολλές διαμαρτυρίες με εμπόρους να σημειώνουν: «Πλήρωνα τόσα χρόνια και ενώ τα χρήματα τα κούρεψαν και θα πάρω, αν πάρω, κουρεμένη σύνταξη, δεν μειώνουν και τα ασφάλιστρα αναλόγως αλλά τα αυξάνουν κιόλας». Άλλος επαγγελματίας μας είπε: «Δεν βλέπουν ότι είναι αδύνατον να πληρωθούν αυτές οι εισφορές με την κρίση που έχει χτυπήσει πρώτα απ’ όλους τον εμπορικό κλάδο και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις; Ξέρετε πόσοι αφήνουν απλήρωτο τον ΟΑΕΕ γιατί αν πληρώσουν εκεί, συν τα χαράτσια, συν τα δάνεια, συν την εφορία, δεν θα μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο που σημαίνει ότι θα πρέπει να κλείσουν το μαγαζί;»." Διαβάστε περισσότερα: ixotisartas.gr

Δημοφιλεις αναρτήσεις