Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Tech and more

Η τηλεόραση ή μάλλον η θέαση περιεχομένου, έχει περάσει στο interenet. Τις εκπομπές δεν τις φτιάχνουν τα κανάλια, αλλά τα sites:
Aμερικάνικο το Engadget, αμερικάνικα clips θα κάνει:


Στον χώρο της φωτογραφίας τώρα:
Canon EOS Rebel SL1 DSLR. Νέα entry level μηχανή: popphoto.com

Moυσική σήμερα μόνο μέσω του artamou, να πεθάνει το Facebook...,  Billy Ocean από το 1984 ακούμε και βλέπουμε το"Caribbean Queen" για να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι του 2013 (μια μέρα έμεινε...).


Τέλος ένα repost μέσα στο post:


Τελειώνοντας το mini αφιέρωμα στον Stephen King, μια αναδημοσίευση από το ελληνικό blog που ασχολείται αποκλειστικά με αυτόν:
sforstephenking 
Η Λένα, η φίλη μου που μου έμαθε τον , μου είπε χτες το βράδυ, ανάμεσα σε συζητήσεις για τον Πορφυρό Βασιλιά και την Αϋπνία, μου είπε μια απίστευτη ιστορία:Το 1997 είχε πάει στις εκδόσεις BELL και συζητούσε με έναν υπάλληλο για βιβλία του Stephen. Ο υπάλληλος της είπε ότι πριν χρόνια (άρα φανταζόμαστε περίπου στις αρχές του '90) είχαν κάνει μια εκδήλωση προς τιμήν του Stephen και τον είχαν καλέσει και ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ!! Και εκεί που έκαναν όλο το τζέρτζελο, ο Stephen είπε ότι θα πάει τουαλέτα και δεν γύρισε ποτέ!!! 
Το artamou ξέρει ότι ο Stephen King διακτινίστηκε, μην αντέχοντας την Ελλάδα ούτε λεπτό, καθώς βρήκε περισσότερη τρέλα από την δικιά του...

Δημοφιλεις αναρτήσεις