Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Tech news

IFA 2013 – οι ευρηματικές Sony Cyber-shot DSC-QX100 και DSC-QX10. Μπορείτε, πλέον, να βγάζετε και να μοιράζεστε εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο HD με το τηλέφωνό σας, με ποιότητα εικόνας και δημιουργικές επιλογές που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από μια αυτόνομη φωτογραφική μηχανή ποιότητας. Οι φωτογραφικές μηχανές- φακοί Cyber-shot™ DSC-QX100 και DSC-QX10 αποτελούν το ιδανικό ταίρι για το νέο Xperia™ Z1 και άλλα smartphones – μεταμορφώνοντας το κινητό σας σε μία ισχυρή φωτογραφική μηχανή. gadgetfreak.grΚάτι λέγαμε σε προηγούμενο post, ότι η Google κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζει τις υπηρεσίες της:
"Η Google ρίχνει το Google Drive 2.0 και είναι μια αναβάθμιση εκ βάθρων της cloud storage app με την οποία κάνεις edit και share σε documents και λογιστικά φύλλα": gadgetfreak.gr
Φωτογραφία από το gadgetfreak.grBonus car video:
"Ακόμη μια εκπληκτική stop-motion mini ταινία με πρωταγωνιστές μινιατούρες. Είναι δημιουργία της Vanguard Pictures και την έχει ονομάσει Nitro Warriors 2: Afterburner. Έξι μήνες χρειάστηκαν ώστε να δημιουργηθεί ένα τελικό αποτέλεσμα σχεδόν 5 λεπτών, με τα γυρίσματα να έγιναν αποκλειστικά με ένα iPhone. Οι δημιουργοί του Bredon Kent και Paul Greer μόνταραν το video με το app  Stop Motion Studio και το τελικό αποτέλεσμα θα συμφωνήσεις και εσύ πως είναι υπέροχο":Bonus 2:
Φυσικά το artamou προσφέρει και επιστημονική βοήθεια σε όλους τους φίλους που αναρωτιούνται τι έχει πάθει ο Σαμαράς και σκέφτεται σαν Γερμανός και πουλάει μέχρι και τα τελευταία εργοστάσια της χώρας μας, για να εισάγουμε τα πάντα στο τέλος. Η ασθένεια είναι παραλλαγή της παρακάτω ψυχιατρικής κατάστασης:

"Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πονοκέφαλο που ανάγκασε την 38χρονη Σάρα Κόλγουιλ να πάει στο νοσοκομείο. Όταν ξύπνησε είχε χάσει τη βρετανική της προφορά και μιλούσε με προφορά Κινέζας. Η Σάρα έμαθε σύντομα ότι ανήκει σε μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν διαγνωστεί με το σύνδρομο ξενικής προφοράς, μία σπάνια νευρολογική πάθηση. Η ασθένεια αυτή είναι τόσο σπάνια που τα τελευταία 71 χρόνια έχει διαγνωστεί 61 φορές." gr.news.yahoo.comBonus 3:
"Oι Αλχημιστές: Αν ένας ιδιώτης χρησιμοποιούσε την λογιστική Σαμαρά-Βενιζέλου-Στουρνάρα για να κάνει τη φορολογική του δήλωση θα πήγαινε φυλακή. Αυτοί με τέτοια λογιστική κυβερνούν": Διαβάστε όλο το άρθρο: koutipandoras.gr