Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Slaros project 2

Ένα πραγματικά εντυπωσιακό hobby, που χρειάζεται πολύ ειδικές γνώσεις. Στην δεύτερη αποστολή του κοντά στο διάστημα φωτογραφήθηκε εκτός των άλλων η Άρτα και η Πρέβεζα:
Φωτογραφία από το newsbeast.gr
"Ο Κωνσταντίνος Ταματέας προσεγγίζει το διάστημα με διαφορετικό τρόπο. Φωτογραφίζει την Ελλάδα από την Στρατόσφαιρα. Ο 28χρονος που είναι απόφοιτος της Σχολής Πληροφορικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και σήμερα εργάζεται σε εταιρεία πληροφορικής μοιράζεται εκατοντάδες φωτογραφίες της γης από ψηλά στο Διαδίκτυο. Σηκώνει μετεωρολογικά μπαλόνια και τα συστήματα που υπάρχουν μέσα σε αυτά λειτουργούν και ως κάμερες. " Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο: newsbeast.gr.

Η σελίδα στο Facebook: facebook.com/slaros.project

Μια από τις φωτογραφίες όπου διακρίνεται και η περιοχή μας:



Βonus για το μεσημέρι του Σαββάτου ένα άρθρο και ένα video:

"Οι αριθμοί είναι συντριπτικοί. Στα τέλη του 2009 το ελληνικό δημόσιο χρέος ήταν 299 δισεκατομμύρια ευρώ.Αφού «κουρεύτηκε» υποτίθεται κατά 53% και αφού και με την «επαναγορά ομολόγων» οι δύστυχοι κάτοχοι ελληνικών κρατικών ομολόγων, που ζουν κυρίως στην Ελλάδα και είναι άτομα ή ασφαλιστικά ταμεία, πανεπιστήμια, νοσοκομεία κ.λπ., έχασαν το 80% (!) των χρημάτων τους, το ελληνικό δημόσιο χρέος αυτήν τη στιγμή έχει... εκτιναχθεί στα 321 δισεκατομμύρια ευρώ! Και επειδή ταυτόχρονα η μνημονιακή πολιτική οδήγησε σε καταβαράθρωση το ΑΕΠ της χώρας, η κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου μάς είπε ότι έχουμε χρεοκοπήσει επειδή το δημόσιο χρέος ανερχόταν στο 129% του ΑΕΠ το 2009 και η κυβέρνηση Σαμαρά μάς λέει ότι μας έχει σώσει τώρα που το δημόσιο χρέος έχει απογειωθεί στο... 175,5% του ΑΕΠ!Με χρέος 129% του ΑΕΠ χρεοκοπήσαμε, με χρέος 175% του ΑΕΠ σωθήκαμε! Θα μας τρελάνουν ή απλούστατα μας θεωρούν τόσο ηλίθιους που απλώς μας χλευάζουν; " Oλόκληρο το άρθρο: ethnos.gr


ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ : 383 - Θεωρίες για τα 2 τσάκρα: comedylab.gr

Δημοφιλεις αναρτήσεις