Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Tεχνολογία, internet

Δεν ξέρουμε αν είναι φάρσα πάντως κυκλοφορεί στο internet:

"Αντέγραψε η Κίνα το Apachee; Αυτό φαίνεται τουλάχιστον από εικόνες που έφτασαν στο κινεζικό internet και δείχνουν κάτι που μοιάζει με ένα AH-64D Apache ή real-size αντίγραφο…Το ελικόπτερο είναι πάνω σε μια πλατφόρμα και δεν είναι κρυμμένο ενώ το ερώτημα είναι πως το Πεκίνο το βρήκε.
Μυστήριο…Το πιο πιθανό είναι από κάποιο που κατέπεσε όπως το 2003 όταν ένα Apachee έπεσε στην Karbala. Ή μπορεί να είναι κλώνος…" gadgetfreak.gr
Φωτογραφία από το gadgetfreak.gr




"Anonymous – OpGoldenDawn: διαρρέουν τεράστια ποσότητα εμπιστευτικών εγγράφων από Υπ. Εξ., ΟΑΣΕ και άλλους φορείς. 

Τεράστιων  διαστάσεων διαρροή εγγράφων αποκαλύπτουν οι Anonymous σήμερα, στα πλαίσια της επιχείρησης OpGoldenDawn. Η διαδικτυακή κολεκτίβα, μετά από μήνες που κρατούσε «χαμηλό» προφίλ λόγω απανωτών συλλήψεων μελών της, ήρθε στο προσκήνιο με μία χωρίς προηγούμενο διαρροή.

Από την διεύθυνση Α3,  Διεύθυνση Χωρών Νοτιανατολικής Ευρώπης του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών και τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (OSCE), διέρρευσαν περίπου 3700 έγγραφα, υψηλής και μέτριας εμπιστευτικότητας.

Τα link για τα αρχεία είναι διαθέσιμα από τους Anonymous και από μία γρήγορη ανάγνωση διαπιστώνουμε πως πρόκειται για αναφορές σε σχέση με την δραστηριότητα του Υπουργείου Εξωτερικών, αναφορές από τις διάφορες πρεσβείες με αποδελτίωση τύπου, σημειώσεις για συναντήσεις διπλωματών και στελεχών και διάφορες αναφορές σε σχέση με την έκρυθμη στρατιωτική, πολιτική και οικονομική κατάσταση στη Μεσόγειο." Διαβάστε περισσότερα: digitallife.gr

Δημοφιλεις αναρτήσεις