Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

Τech news

Η πρώτη ευρέως γνωστή κάμερα για sports και λήψεις σε extreme καταστάσεις είναι η GoPro Hero. H Sony ζήλεψε:
Φωτογραφία από το gadgetfreak.gr
"Με Wi-Fi, GPS και τηλεχειριστήριο Live-View…Η ένταση πάει σε άλλο επίπεδο με την Action Cam, τη βιντεοκάμερα, που μπορεί να φορεθεί, από τη Sony, και είναι έτοιμη να σας ακολουθήσει σε όλες σας τις περιπέτειες, με συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά όπως το GPS, το Live-View Remote και το λεπτό, αδιάβροχο περίβλημα. Από τα λασπωμένα μονοπάτια μέχρι τις τροπικές λίμνες, η νέα Action Cam HDR-AS30V συλλαμβάνει αυτές τις μοναδικές εμπειρίες ζωής με φανταστικά κλιπ ταινιών Full HD και πολύ αναλυτικές φωτογραφίες." Διαβάστε περισσότερα: gadgetfreak.grΈχουμε 2013. Πως λειτουργεί ο αεροδυναμικός σχεδιασμός της Ferrari στην F1;

Υπήρξε μια εποχή που όλοι ψάχναμε το πιο μικρό δυνατόν κινητό. Τώρα τα πράγματα άλλαξαν. Προσπαθούμε να βάλουμε ένα tablet στην τσέπη μας....:
Φωτογραφία από το deasy.gr
"Το τελευταίο τρίμηνο του 2013 χαρακτηρίζεται από μία πληθώρα νέων smartphones που κάνουν την εμφάνιση τους στην ελληνική αγορά. Και όταν λέμε smartphones εννοούμε συσκευές που απευθύνονται στα υψηλότερα στρώματα της αγοράς και κινούνται τιμολογιακά σε επίπεδα που φθάνουν ακόμη και τα 750 ευρώ! Ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για την Ελλάδα της κρίσης. Και δεν είναι μόνο ότι είναι πολλές οι νέες "ναυαρχίδες" αλλά είναι και πολύ δυνατές από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών. Σε αυτή την κατηγορία, η πρόταση της LG ονομάζεται G2, μία συσκευή στην οποία η κορεατική εταιρεία δείχνει να στηρίζει πολλά προκειμένου να αποτελέσει ένα από τα "καυτά" ονόματα της αγοράς των smartphones. Και η εμπειρία που έχω από την συσκευή να είναι πως όντως η LG έχει ένα πολύ δυνατό "όπλο" στα χέρια της."  Διαβάστε περισσότερα: deasy.grΒonus:
Ηρεμιστικά υπάρχουν διαφόρων ειδών, να ένα ηλεκτρονικό κατευθείαν μέσα από το artamou: