Κυριακή 3 Μαΐου 2015

58χρονη απ’ την Άρτα, δέχτηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων


Πηγή: gnomiartas.gr
"Οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Άρτας, με τραύματα (δαγκωματιές) στα πόδια – Το περιστατικό συνέβη μπροστά στην Παρηγορήτισσα. Άγιο πρέπει να είχε η 58χρονη αρτινή, που την περασμένη Παρασκευή το πρωί, καθώς κινούταν ανυποψίαστη μπροστά στην Παρηγορήτισσα και δέχτηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκυλιών, τα οποία καθημερινά κινούνται σ’ αυτό τον χώρο, χωρίς να βρεθεί άνθρωπος εκείνη την στιγμή, για να την βοηθήσει.

Η άτυχη γυναίκα, αναγκάστηκε να ειδοποιήσει συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο και την μετέφερε στο Νοσοκομείο Άρτας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και την επόμενη ημέρα, της χορηγήθηκε αντιλυσσικός ορός, ώστε να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στην συνέχεια.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία και κατέγραψε το γεγονός, όπως επίσης καταγεγραμμένο είναι το γεγονός και στα αρχεία του Νοσοκομείου Άρτας, με την ελπίδα ότι κάποιος απ’ τους αρμόδιους φορείς, θα ασχοληθεί με το ζήτημα και ακολούθως θα κινητοποιηθεί για να αντιμετωπιστεί το τεράστιο πρόβλημα.

Και το φοβερό της υπόθεσης. Την στιγμή που το θύμα, είχε έντονο τον πανικό απ’ το κακό που την βρήκε, απ’ την Αστυνομία της ζητήθηκε να αναγνωρίσει το αδέσποτο, που της επιτέθηκε, λες και αν το αναγνώριζε, θα άλλαζε τίποτα, μέσα στην γενική αφασία που υπάρχει για την αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος, το οποίο με κάθε ευκαιρία προβάλλει η «Γ».


Μία μέρα πριν
Και για να μην λέμε λόγια στον αέρα, το μέγεθος του προβλήματος, το είχε επισημάνει μία μέρα πριν, η «Γ», στο φ. 263|30-04-2015. Δυό μικρά σχόλια, έδειχναν την πραγματικότητα:
«•••ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΟΥΜΕ. Επιμένουμε πως το πρόβλημα με τα αδέσποτα στο κέντρο της Άρτας, το Τρίγωνο και το Νοσοκομείο, έχει καταστεί ανυπόφορο, τις τελευταίες ημέρες και οι κίνδυνοι είναι πολλοί, όπως μας λένε πολλοί συμπολίτες μας και δεν έχουν άδικο. •••ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ λοιπόν, πως η ιδέα αλλά και η λειτουργία του κέντρου φιλοξενίας αδέσποτων ζώων, ήταν «στάχτη στα μάτια» όσων πολιτών θεωρούν το πρόβλημα των αδέσποτων, σοβαρό».
-Μήπως, τώρα, κανένας αρμόδιος έχει να πει κάτι;"
Πηγή: gnomiartas.gr

Δημοφιλεις αναρτήσεις