Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Αρχηγός μεγάλου κυκλωματος οίκων ανοχής,εμφανίζεται μία 63χρονη από τα Γιάννενα

"Το μαρτύριο που περνούσε καθημερινά στα χέρια του κυκλώματος μαστροπών, κατέθεσε στην αστυνομία 23χρονη Ρουμάνα. Μαρτύριο 12 ωρών, με περίπου 15 άνδρες να περνούν καθημερινά πάνω από το κορμί της. Η 23χρονη Άννα-Μαρία από τη Ρουμανία είχε πέσει και εκείνη θύμα αδίστακτων μαστροπών, που την εξέδιδαν εξαναγκαστικά σε οίκο ανοχής της οδού Ιάσωνος στην Αθήνα.
Συνεργάτης των σκληρών μαστροπών, ήταν η 63χρονη «Μαρίνα» από τα Γιάννενα, που έκανε τις παραγγελίες για «προμήθεια φρέσκιας σάρκας», και φαίνεται να ήταν η ιδιοκτήτρια των οίκων ανοχής.Στις 13 Απριλίου, η Άννα-Μαρία, με τη λήξη της «βάρδιας» εκμεταλλεύτηκε την αργοπορία του 35χρονου μαστροπού και βγήκε στους δρόμους ζητώντας βοήθεια από περαστικούς της Πλ. Ομονοίας. Ο μοναδικός που την βοήθησε ήταν ο αλλοδαπός «Χασάν», που την πήγε προσωρινά σε ξενοδοχείο για να μείνει λίγες ημέρες. Ο Ionel, ο άνδρας που εκμεταλλεύτηκε την αγάπη της Άννας-Μαρίας, την έχει φέρει στην Ελλάδα τον περασμένο Φεβρουάριο, δήθεν για νόμιμη εργασία ως… 
παραμάνα και κατέληξε με τη βία σε έναν οίκο ανοχής.

Ο βίαιος «αγαπητικός»
Πέντε ημέρες αργότερα ο 35χρονος εντόπισε το ξενοδοχείο που είχε καταφύγει η Άννα-Μαρία, έσπασε την πόρτα του δωματίου και άρχισε να την ξυλοφορτώνει. Για άλλη μία φορά, κυρίως αλλοδαποί ένοικοι του ξενοδοχείου, έσωσαν την 23χρονη, απομακρύνοντας τον βίαιο «αγαπητικό». Η νεαρή μεταφέρθηκε αρχικά στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας και από εκεί στην Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος. Μετά από αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθη ο Ionel, ο 39χρονος αδερφός του Constantin, μία 23χρονη Ρουμάνα «φρουρός» της φυλακής των γυναικών, ένας 55χρονος, επίσης από τη Ρουμανία, «διαχειριστής» των οίκων ανοχής, ο οποίος έκανε… κάστινγκ για τις κοπέλες που θα εκπόρνευε το κύκλωμα.

Η «δασκάλα» συμπεριφοράς
Σημειώνεται ότι η 23χρονη Daniela, μέλος του κυκλώματος, είχε και τον ρόλο «δασκάλας» των θυμάτων προκειμένου να μάθουν τον οδηγό… συμπεριφοράς απέναντι στους άνδρες-πελάτες, τις τιμές των ερωτικών υπηρεσιών, και την εμφάνισή τους! Επισημαίνεται ότι η ίδια είχε ανήλικο παιδί για το οποίο ο Εισαγγελέας Ανηλίκων παρήγγειλε την μεταφορά του στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού για την απαραίτητη περίθαλψη και φροντίδα.Η Άννα-Μαρία είχε πέσει θύμα της αγάπης της για τον Ionel, ο οποίος την έπεισε να ζήσουν μαζί και ότι θα τις έβρισε νόμιμη δουλειά. Με τη άφιξή της στην Αθήνα, την παρέλαβε η «δασκάλα» Daniela, που την οδήγησε στο διαμέρισμα-«φυλακή». Μετά από τρεις ημέρες ο «αγαπημένος» της Ionel της ανακοίνωσε την πραγματική… εργασία που της επεφύλασσε στον οίκο ανοχής αφού είχε πάρει την «έγκριση» από τον 55χρονο… κριτή εκπόρνευσης. Όταν η Άννα-Μαρία αντέδρασε, ο Ionel απείλησε τη ζωή της ίδιας και αγαπημένων προσώπων της οικογένειάς της στη Ρουμανία, κάμπτοντας τις αντιστάσεις της. Από εκεί και πέρα, η άτυχη κοπέλα ζούσε κλειδωμένη στο διαμέρισμα, και συνοδεία των μαστροπών πήγαινε στον οίκο ανοχής για να εκδίδεται 12 ώρες! Η «δασκάλα» Daniela και ο 55χρονος Jano, υποστήριξαν ότι εκμεταλλεύτρια των οίκων ανοχής είναι μία 63χρονη από τα Ιωάννινα, δίνοντας τα στοιχεία ταυτότητάς της. Η 32χρονη Μαρία από τη Ρουμανία, και εκείνη θύμα του κυκλώματος, λόγω του φόβου της προς τους κατηγορουμένους αρνήθηκε ότι την εξωθούσαν στην πορνεία."
Πηγή: epirusgate

Δημοφιλεις αναρτήσεις