Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Διαμαρτυρίες για την ανάρτηση σχετικά με το Νοσοκομείο Άρτας

Την Τρίτη αναδημοσιεύσαμε από άλλο blog, επιστολή διαμαρτυρίας αναγνώστη σχετικά με το Νοσοκομείο Άρτας, σήμερα λάβαμε μήνυμα από άλλο αναγνώστη, που εν ολίγοις αναφέρει να μην κακολογούμε το Νοσοκομείο. Η προηγούμενη επιστολή έγραφε:
Επιστολή αναγνώστη: Θα ήθελα να σας καταγγείλω την απαράδεκτη και τριτοκοσμική κατάσταση που υπάρχει στο Νοσοκομείο Άρτας.Αν ένας τραυματισμένος ή αδιάθετος ασθενής πάει στα έκτακτα ιατρεία του γίνεται αιμοληψία και στέλνουν τον ίδιο τον ασθενή ή τον συνοδό του με τα μπουκαλάκια αίμα στα χέρια να τα παραδώσει στο τμήμα εξετάσεων. Εκεί στέλνουν τον ασθενή ή τον συνοδό του με το αίμα στα χέρια να πάει στο ταμείο να πληρώσει στην είσοδο του νοσοκομείου. Κυκλοφορούν συνεχώς άνθρωποι με τα μπουκαλάκια αίματος στα χέρια.

Η συμπεριφορά των υπαλλήλων είναι αποκρουστική καθώς "αηδιάζουν" όταν βλέπουν τους ανθρώπους να έχουν το αίμα στα χέρια λες και μπορούν να κάνουν αλλιώς, και ούτε καν δίνουν βοήθεια και πληροφορίες ούτε μιλάνε ευγενικά στον κόσμο. Δεν φτάνει αυτό πάντα πρέπει να πληρώνουν με ακριβές τιμές τις εξετάσεις και ούτε τα ρέστα δεν...
επιστρέφουν.Κάτι άλλο το κοινωνικό ιατρείο και το θέμα που προβάλουν τα μέσα ενημέρωσης τώρα πρέπει να κοιτάξει το νοσοκομείο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι λύση τα κοινωνικά ιατρεία δεν είμαι κατά του ιατρείου αλλά δεν είναι αντιπολίτευση, τώρα είναι κυβέρνηση, το νοσοκομείο της πόλης υπάρχει είναι εκεί αυτό πρέπει να υποστηρίξει και να μην γελάει τον κόσμο με κοινωνικά ιατρεία.
Παρακαλώ δημοσιεύστε την καταγγελία μου.
Δημήτρης Α.

Δημοφιλεις αναρτήσεις