Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Άρτα και Ηγουμενίτσα

Πηγή: epirusgate
Χθες  το μεσημέρι στην Άρτα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, συνέλαβαν 34χρονο , γιατί σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε συσκευασία με κάνναβη, βάρους (6.76) γραμμαρίων.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.Σε άλλη περίπτωση,συνελήφθησαν, χθες  το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, δύο 35χρονοι, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν σε 35χρονο, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), βάρους (0,3) γραμμαρίων, την οποία είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από έτερο 35χρονο.Σε έρευνα που ακολούθησε στον 35χρονο προμηθευτή, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), βάρους (0,3) γραμμαρίων.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Δημοφιλεις αναρτήσεις