Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Γιάννενα, έξι επιβάτες στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα. Πως έγινε η εκτροπή του λεωφορείου

Πηγή και φώτος: epiruspost.gr
Έξι επιβάτες του λεωφορείου, που ανήκει στο ΚΤΕΛ Ιωαννίνων και εκτελούσε το δρομολόγιο από το Αγρίνιο, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, μετά το τροχαίο στην περιοχή του Τερόβου. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Το λεωφορείο γλίστρησε πάνω στην στροφή, στα Πλατανάκια. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα πρώτα να χτυπήσει στο βουνό και στη συνέχεια να τουμπάρει πάνω στο οδόστρωμα.


Το σοκ για όλους ήταν ισχυρό. Και για τον οδηγό ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που μετέφεραν τους τραυματίες στο Νοσοκομείο.
Επί τόπου βρέθηκε και ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Γρηγόρης Γκίκας, προκειμένου να βοηθήσει με κάθε τρόπο.

Στο λεωφορείο σύμφωνα με τα στοιχεία του ΚΤΕΛ επέβαιναν συνολικά επτά επιβάτες. Μία γυναίκα, είναι απολύτως καλά κι έφτασε στα Γιάννινα που ήταν ο προορισμός της με άλλο λεωφορείο.

Η κίνηση στην Εθνική για αρκετή ώρα γίνονταν με δυσκολία καθώς το λεωφορείο παρέμενε πάνω στο οδόστρωμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες το βράδυ, στην περιοχή του Τερόβου, εξετράπη νταλίκα με αποτέλεσμα να μείνει κλειστή η Εθνική Ιωαννίνων Αθηνών για έξι ώρες περίπου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΘΟΣ

Δημοφιλεις αναρτήσεις