Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Προσποιούμενη την υπάλληλο παιδικού σταθμού εξαπατούσε ανυποψίαστους καταστηματάρχες

Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα:
orangenews.gr
Συνελήφθη, στις 15-05-2015 το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, μία 27χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για απάτη.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι η 27χρονη προσποιούμενη την υπάλληλο παιδικού σταθμού και με το πρόσχημα υποτιθέμενης φιλανθρωπικής εκδήλωσης που θα διοργάνωνε ο παιδικός σταθμός για παιδιά, κατάφερε να αποσπάσει από έξι (6) καταστηματάρχες της πόλης της Άρτας, είδη ρουχισμού και είδη δώρων.


Στην κατοχή της βρέθηκαν τα παραπάνω προϊόντα, τα οποία και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Σύλληψη 31χρονου ημεδαπού για κλοπή από αυτοκίνητο στην Άρτα

Συνελήφθη, χθες (15-05-2015) το μεσημέρι στην πόλη της Άρτας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 31χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή από αυτοκίνητο στην Άρτα.

Ειδικότερα, από την αστυνομική προανάκριση, προέκυψε ότι ο 31χρονος χθες αργά το βράδυ στην πόλη της Άρτας, αφαίρεσε από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπής, μία γυναικεία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας

Δημοφιλεις αναρτήσεις