Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Βουλιάζει η Ηγουμενίτσα από τις Ηarley-Davidson

Πηγή και φώτο: epiruspost.gr
Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στην Ηγουμενίτσα. Στην παραλία του Δρέπανου καταφτάνουν εκατοντάδες λάτρεις των Ηarley-Davidson, στο πλαίσιο της ετήσιας πανευρωπαϊκής συνάντησης. Το θέαμα κόβει την ανάσα στην κυριολεξία. Μέχρι και την Κυριακή αναμένεται να βρίσκονται στη Θεσπρωτία πάνω από δυόμισι χιλιάδες μοτοσικλέτες και περισσότεροι από πέντε χιλιάδες επισκέπτες. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα καταλύματα της περιοχής, όπως και της Πάργας για το τριήμερο από Παρασκευή μέχρι Κυριακή, καταγράφουν πληρότητα που φτάνει στο 100%, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο στους χρόνους της βαθιάς οικονομικής κρίσης.



Επίκεντρο και σημείο συνάντησης είναι το Camping στην παραλία του Δρεπάνου Ηγουμενίτσας, όπου θα λάβουν χώρα και όσα events έχουν προγραμματιστεί.

Σημειώνεται ότι η πρώτη πανευρωπαϊκή συνάντηση στην Ελλάδα, έγινε το 2001 και πάλι στην παραλία Δρεπάνου της Ηγουμενίτσας. Εκεί συγκεντρώθηκαν 5.000 μοτοσικλέτες και 8.000 άτομα από 22 χώρες.

Η δεύτερη ήταν το 2010 στην στο δημοτικό Camping της Αγιάς στην Πάτρα. Εκεί βρέθηκαν πάνω από 6.500 μοτοσικλέτες και 9.000 αναβάτες σημειώνοντας την μεγαλύτερη οργανωτική επιτυχία για ένα ελληνικό Club.

Η τρίτη μόλις ξεκινά και φέρνει πάλι την Θεσπρωτία στο προσκήνιο.

Δημοφιλεις αναρτήσεις