Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Η γραφειοκρατία φρενάρει την αναστήλωση της Πλάκας

Πηγή: epiruspost.gr
Γραφειοκρατικά και διαδικαστικά εμπόδια κρατούν ακόμη παγωμένες τις διαδικασίες για την αναστήλωση του γεφυριού της Πλάκας. Το γεγονός αυτό επεσήμανε ο δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές, ο οποίος υπογράμμισε ότι η αναστήλωση θα μπορούσε να ξεκινήσει άμεσα, χωρίς να χρειάζεται να διαθέσει ούτε ένα ευρώ το κράτος.


Οι επισημάνσεις έγιναν στην διάρκεια συνεδριακής εκδήλωσης που διοργάνωσε το Κέντρο Επικοινωνίας και Προβολής, με θέμα «Ήπειρος: Χτίζοντας Παραδόσεις και Πολιτισμό – Δημιουργώντας Ανάπτυξη».

Στη διάρκεια της ίδιας εκδήλωσης έγινε γνωστό ότι με την συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και υπό την «ομπρέλα» του Υπουργείου Πολιτισμού ξεκίνησε η διαδικασία για την σύσταση της Ομάδας Διαχείρισης του ζητήματος, με τη μορφή της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας.

Όπως ανέφερε ο κ. Σεντελές, σύμφωνα με τους εμπλεκόμενους φορείς, είναι εφικτός ο στόχος ολοκλήρωσης του έργου το καλοκαίρι του 2017. Ωστόσο το ακριβές χρονοδιάγραμμα δεν έχει ακόμη καθοριστεί, ενώ και το συνολικό κόστος δεν μπορεί να εκτιμηθεί στην παρούσα φάση

Δημοφιλεις αναρτήσεις