Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Φιλιππιάδα, αθωώθηκε αλλά επέστρεψε στις φυλακές

Πηγή και φώτο: epiruspost.gr
Αθωώθηκε αλλά επέστρεψε στις φυλακές. Ο λόγος για έναν 61χρονο από τη Φιλιππιάδα, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για βιασμό μιας 19χρονης κοπέλας, με την οποία φέρονταν να διατηρεί σχέση, ενώ από την έρευνα που είχε κάνει η αστυνομία, είχε προκύψει και ανάμειξή του με παιδική πορνογραφία. Μήνυση εναντίον του 61χρονου είχε καταθέσει πριν από έναν χρόνο περίπου ο πατέρας της κοπέλας, καθώς ο ηλικιωμένος μετά τον χωρισμό του είχε γράψει συνθήματα σε όλη την πόλη με υβριστικό περιεχόμενο.



Ο 61χρονος αθωώθηκε για την κατηγορία του βιασμού όμως επέστεψε στις φυλακές Τρικάλων όπου κρατείται καθώς η έρευνα της αστυνομίας τον περασμένο Ιούλιο είχε αποκαλύψει την ανάμειξή του με παιδική πορνογραφία. Μάλιστα η είδηση είχε σοκάρει τους πάντες καθώς ο κατηγορούμενος εργάζονταν και στον παιδικό σταθμό της πόλης.

Οι αστυνομικοί που δέχθηκαν άγρια επίθεση από τον ίδιο, είχαν βρει στο σπίτι του, πλήθος φωτογραφιών οι οποίες προέρχονταν στο σύνολό τους από βρέφη και νήπια του παιδικού σταθμού στον οποίο εργάζονταν. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα dvd τα οποία είχαν σταλεί στην Αθήνα προκειμένου να διαπιστωθεί το περιεχόμενο τους από την έρευνα που θα διεξάγει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Δημοφιλεις αναρτήσεις