Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Άρτα, ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού

Από το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται η παράκληση, λόγω των θερινών διακοπών και επειδή έχει ήδη συγκεντρωθεί μεγάλη ποσότητα ρούχων που πρέπει από τους Εθελοντές να γίνει η απαραίτητη διαλογή, ταξινόμηση και συσκευασία, από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου να μην φέρνουν για παράδοση ρούχα. Παρακαλούμε επίσης ποτέ να μην αφήνουν ρούχα έξω από την πόρτα του γραφείου, γιατί ανοίγονται, διασκορπίζονται και καταστρέφονται από τους περαστικούς.


     Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες που στήριξαν και αυτή τη χρονιά αυτή μας την προσπάθεια την οποία θα συνεχίσουμε από το ερχόμενο φθινόπωρο.
     Χάρις στην γενναιόδωρη προσφορά τους βοηθήθηκαν πάρα πολλές οικογένειες της περιοχής μας και όχι μόνο, αφού ποσότητες ρούχων που περίσσευαν προωθήθηκαν σε φυλακισμένους και τις οικογένειές τους σε όλη τη χώρα, σε ιδρύματα της Εκκλησίας της Σερβίας (ορφανοτροφεία, γηροκομεία) κ.τ.λ.
     Διευκρινίζουμε ότι όλες οι άλλες δραστηριότητες του Τμήματος συνεχίζονται κανονικά και υπενθυμίζουμε ότι τα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού είναι ανοιχτά όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες για κάθε ανάγκη όπως και για κάθε άλλη προσφορά σε τρόφιμα, φάρμακα κ.τ.λ.
     Υπενθυμίζουμε επίσης ότι για κάθε έκτακτη ανάγκη μπορεί να μας βρει κανείς στο τηλ.: 26810-21637 ή 6070800509 οποιαδήποτε ημέρα και ώρα.

Δημοφιλεις αναρτήσεις