Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Pitsirikos 2015

Χιλιάδες ευχαριστώ σε όλους τους φίλους του artamou, που ακόμα και όταν δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με το blog μπαίνουν στις σελίδες μας και μας διαβάζουν! Θυμάστε παλιότερα που γράφαμε και για πολιτικά θέματα βέβαια πάντα με απόσταση με χιούμορ και πάντα με κριτική διάθεση; Τότε αναδημοσιεύαμε πολλά άρθρα από άλλα blogs και κυρίως από τον pitsiriko. Ναι υπάρχει ακόμα και γράφει:
Πηγή: pitsirikos.net
Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε νέο Μνημόνιο, αν και ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε επειδή υποσχέθηκε πως θα καταργήσει τα Μνημόνια και θα εφαρμόσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.
Η συμφωνία -με τις προτάσεις που έκανε η ελληνική κυβέρνηση- παρουσιάζεται ως βέβαιη, και τώρα θα πρέπει να περάσει από τη Βουλή.

Δηλαδή, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα πρέπει να πάνε τώρα στη Βουλή, και να ψηφίσουν υπέρ αυτών για τα οποία κατηγορούσαν με λύσσα επί πέντε χρόνια τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Όταν εκλέγεσαι με σύνθημα την ελπίδα και την αξιοπρέπεια, πρέπει να έχεις αξιοπρέπεια.

Διαφορετικά, είσαι απατεώνας και άθλιος.

Και είσαι ακόμα πιο άθλιος επειδή υποστηρίζεις πως είσαι αριστερός, επικαλούμενος αγώνες αριστερών που δεν ζουν πια.

(Είχα γράψει ξανά πως το πιο αστείο με αυτή την κυβέρνηση θα είναι πως το νέο Μνημόνιο -όπως και τα προηγούμενα- θα ανακοινωθεί με ενθουσιασμό και ευτυχία από τα παράνομα και χρεοκοπημένα ΜΜΕ των ολιγαρχών, τους οποίους η κυβέρνηση έλεγε πως θα διαλύσει. Παιδιά, μην τους διαλύετε τόσο πολύ. Έχω αρχίσει να τους λυπάμαι.)

Δημοφιλεις αναρτήσεις