Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

Θρίαμβος!


Πηγή: pitsirikos.net
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και ο Πάνος Καμμένος πολύ χοντρός για να χωνέψει.

Ανάμεσα στους δυο άνδρες υπάρχει χημεία, και αυτό είναι ολοφάνερο, αφού ο Αλέξης Τσίπρας παχαίνει διαρκώς και στις επόμενες εκλογές δεν θα μπορούμε να τον ξεχωρίσουμε από τον Πάνο Καμμένο, ενώ, αν σταθούν ξανά δίπλα-δίπλα, θα υποχωρήσει η εξέδρα και το πλήθος θα πανηγυρίζει γιατί θα νομίζει πως εξαφανίστηκαν επειδή έκαναν τίποτα μαγικά.

Τώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα πρέπει να εφαρμόσουν το Μνημόνιο -που θα καταργούσαν αλλά το ψήφισαν-, οπότε θα απολαύσουμε υπέροχες και μοναδικές στιγμές γιατί το Μνημόνιο είναι ανεφάρμοστο και ο απατεώνας Τσίπρας θα έχει επιτέλους την τύχη που του αξίζει.

Ήδη, η επόμενη προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει και αυτοί που είναι στη Βουλή δουλεύουν για τα κόμματα που είναι εκτός Βουλής.

Μπορεί η αποχή στις χτεσινές εκλογές να ήταν η μεγαλύτερη της μεταπολίτευσης, αλλά, από τη στιγμή ο Τσίπρας με τον Καμμένο θα προσπαθήσουν να εφαρμόσουν αυτά που ψήφισαν και θα βγάζουν Έλληνες από τα σπίτια τους, να μην νιώσει κανείς έκπληξη αν στις επόμενες εκλογές υπάρξει ρεκόρ συμμετοχής.