Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Debate


Πηγή: pitsirikos.net/
Συναρπαστικό ήταν το debate Τσίπρα-Μεϊμαράκη, αφού οι δυο άνδρες κατάφεραν να κάνουν τους θεατές να ξεχάσουν πως ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία ακολουθούν την ίδια πολιτική και θα κάνουν κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές, για να εφαρμόσουν παρέα το Μνημόνιο που ψήφισαν παρέα.

Όλοι παραδέχτηκαν πως η χημεία ανάμεσα στους δυο άνδρες ήταν πολύ καλή, και είναι πολύ καλό να υπάρχει η σωστή χημεία ανάμεσα σε δυο πολιτικούς άνδρες, γιατί θα έρθει κάποτε η ώρα που θα δούμε και τον πρώτο ομοφυλόφιλο πρωθυπουργό -ώστε να σπάσουν επιτέλους τα μικροαστικά ταμπού και οι βλακώδεις προκαταλήψεις με τη σεξουαλικότητα-, ενώ θα έρθει κάποτε και η ώρα που θα εκλεγεί μια γυναίκα πρωθυπουργός στην Ελλάδα, αν και ο μόνος τρόπος να εκλέξουν οι Έλληνες γυναίκα πρωθυπουργό είναι να ψηφίσουν έναν άνδρα και αυτός, στη συνέχεια, να κάνει εγχείριση αλλαγής φύλου.

Θετικό ήταν το γεγονός πως έλειπαν οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί, ώστε να συνεχιστεί το παιχνίδι του δικομματισμού που έχει οδηγήσει την Ελλάδα στη μεγάλη επιτυχία της χρεοκοπίας και σε τρία απανωτά Μνημόνια.

Τα τρία Μνημόνια είναι υπέροχα αλλά το τέταρτο -που θα φέρει η συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με την Νέα Δημοκρατία- θα είναι πραγματικά το κάτι άλλο.

Και σε αυτό το debate οι απαντήσεις δεν είχαν καμία σημασία, αφού η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο και οι αποφάσεις παίρνονται στο εξωτερικό, οπότε ο Τσίπρας και ο Μεϊμαράκης είναι μέρος της πολιτικής διακόσμησης και καμώνονται πως παίρνουν αυτοί τις αποφάσεις, για να νομίζουν τα χάπατα πως έχουμε δημοκρατία.

Οι τόνοι της αντιπαράθεσης ανέβηκαν όταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης παραπονέθηκε πως ο σκηνοθέτης δείχνει ψηλό τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είναι νάνος και οι επικοινωνιολόχοι και οι σκηνοθέτες χρησιμοποιούν διάφορα τρικ για να τον κάνουν να μοιάζει γίγαντας.

Ο Αλέξης Τσίπρας ενοχλήθηκε και αποκάλυψε πως θα γινόταν πιο ψηλός και από τον Παναγιώτη Φασούλα αλλά έπινε συστηματικά ούζο από παιδί, για να μείνει κοντός και να μοιάσει στο είδωλό του, τον Τσε Γκεβάρα, ο οποίος δεν ήταν και πρώτο μπόι.

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ζήτησε να τις βγάλουν έξω να τις μετρήσουν -γιατί ο λαός πρέπει να ξέρει αν ο μελλοντικός πρωθυπουργός έχει τρία αρχίδια- αλλά η δικομματική επιτροπή δεν είχε αποφασίσει αυτή τη διαδικασία, οπότε θα γίνει και νέο debate, στο οποίο οι πολιτικοί αρχηγοί θα ξεβρακωθούν, θα δώσουν σπέρμα και θα εξεταστούν με κωλοβυθόμετρο.

Ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε στην αντεπίθεση και είπε πως ο σκηνοθέτης δείχνει το μουστάκι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη πιο παχύ, ενώ του κόβει και λίγο από την φαλάκρα και τον σκεμπέ.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και κατηγόρησε την ΕΡΤ πως δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα πιο όμορφο και πιο νέο από αυτόν.

Τσίπρας και Μεϊμαράκης είπαν άπειρες φορές πόσο ειλικρινείς είναι και πως έχουν χρέος να λένε την αλήθεια στο λαό, αλλά, βρε παιδιά, δεν αντέχεται τόση ειλικρίνεια πια.

Πείτε και κάνα ψέμα, έτσι για νοστιμιά· θα σας το συγχωρήσουμε εμείς.

Νικητής του debate αναδείχτηκε η μετανάστευση -αφού όποιος μπορεί να φύγει καλό είναι να την κάνει αμέσως από τη χώρα-, αλλά Τσίπρας και Μεϊμαράκης δεσμεύτηκαν πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Νέας Δημοκρατίας θα κλείσει τα σύνορα για να μην μπορούν να φεύγουν οι Έλληνες, αφού, σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα μείνει άνθρωπος στην Ελλάδα για να τους ψηφίζει και να πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ και το ΦΠΑ.

Το debate έκλεισε με ένα γλωσσόφιλο ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη των εκλογών, ώστε να ανακοινώσουν πως ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία θα συνεργαστούν στην κυβέρνηση συμπροδοσίας, αν και δεν αποκλείεται να γίνουν επαναληπτικές εκλογές, ώστε να υπάρξει το χρονικό διάστημα να πειστούν τα χάπατα πως η μόνη επιλογή που υπάρχει για την Ελλάδα -εκτός από το Ολοκαύτωμα και την στείρωση των Ελλήνων- είναι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Νέας Δημοκρατίας 

Δημοφιλεις αναρτήσεις