Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Τρία websites για άντρες


Σήμερα το artamou σας παρουσιάζει τρία ελληνικά sites, για άντρες. Δηλαδή κυρίως για άντρες με θεματολογία που δεν ενδιαφέρει τόσο πολύ το "ασθενές" φύλο. Για κάθε site υπάρχει και ένα μικρό απόσπασμα από το περιεχόμενο του:

oneman.gr
Βιβλιοφαγικό mashup v166: Πώς να κλείσεις το επόμενο ταξίδι σου μέσα από ένα βιβλιοπωλείο. Όλα τα λινκς, οι ειδήσεις, τα εξώφυλλα που χρειάζεται να ξέρεις αυτή τη βδομάδα από τον χώρο του βιβλίου. Το βιβλιοφαγικό mashup είναι και πάλι εδώ!

menshouse.gr
«Ελπίζουμε να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης από το κράτος που να μπορέσει να μας βοηθήσει και εμάς που είμαστε τόσο πολύ πληττόμενοι να διατηρήσουμε περισσότερο κόσμο ή να τους δίνουμε κάτι περισσότερο από αυτό που μπορούμε». Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και ισχυρός άνδρας της Aegean, Ευτύχιος Βασιλάκης, περιέγραψε την στάση και προσμονή της εταιρείας, που όπως σχεδόν όλες οι άλλες του κλάδου της έχει έρθει ενώπιος ενωπίω με την καταστροφή λόγω του κορωνοϊού.

ratpack.gr
Για αρκετό καιρό δεν γνώριζα πως το Goldfinger ήταν η πρώτη ταινία James Bond που κέρδισε Όσκαρ – για το Μοντάζ Ήχου συγκεκριμένα. Ήταν το έβδομο βιβλίο του Ian Fleming, το οποίο άλλαξε αρκετά σε κάποια σημεία για να μπορέσει να εξελιχθεί η ταινία. 

Δημοφιλεις αναρτήσεις