Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Ο αντιγράψας του αντιγράψαντος και τα λοιπά......

 Ζούμε σε μια εποχή που η πραγματικότητα,  αναμιγνύεται με το εικονικό περιβάλλον του ίντερνετ και γίνεται ένα μίγμα της ζωής που ζούμε.

Χιλιάδες άνθρωποι ξυπνούν και κοιμούνται με το Facebook το Instagram το TikTok; τα αγαπημένα τους forums. Ψηφιακά εργαλεία που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι όπως τα autoposts,  τα μεταχρονολογημένα posts,  ώστε ένα μήνυμα που γράψατε να δημοσιεύεται αυτόματα κάποια άλλη στιγμή,  ή τη στιγμή που θεωρείτε εσείς ή το σύστημα ότι θα έχει τις μέγιστες θεάσεις,   ψεύτικες φωτογραφίες πλέον μπορείτε να ζητάτε ότι έχετε φανταστεί και ακόμα περισσότερο και να δημιουργούνται εικόνες, ή κείμενα, να δημιουργούνται συνθήματα, αποφθέγματα, ρήσεις,  ψηφιακές καμπάνιες προϊόντων, πολίτικών,  αλλά και εικονικών προφίλ ώστε να γίνονται αγαπητά στο κοινό καθώς δημοσιεύουν ακριβώς ότι θέλει και ζητάει ο κόσμος, και φυσικά το κοινό άγεται και διαμορφώνεται όπως θέλουν κάποια προφίλ και ομάδες χρηστών.

Αυτά είναι τα νέα από το 2023,  χίλια μύρια μάτια κόσμος μα λίγο πρωτότυπο και καλό περιεχόμενο. Ο αντιγράψας του αντιγράψαντος και τα λοιπά......

Αστείες εικόνες:




Δημοφιλεις αναρτήσεις