Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Disclaimer (όροι χρήσης) του arta moυ

Disclaimer (όροι χρήσης) του arta moυ και οι προσδοκίες οι δικές μας και των αναγνωστών μας.
Όταν φτιάξαμε το artamou τον χειμώνα στις αρχές του χρόνου, καθώς η μικρή Γεωργία και ο Θωμάς βαρέθηκαν ακόμα και αυτοί που είναι 9 και 6 χρονών την τηλεόραση, είχαμε σκοπό να κάνουμε ένα blog που να μπαίνει ένας άνθρωπος και να ηρεμεί. Ειδικά με την πολιτική έχουμε αλλεργία και κανονικά δεν πρέπει να ασχολείται κάποιος με πράγματα που του προκαλούν αλλεργία.
Έλα όμως που τα πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως! Έλα που δεν υπάρχει πράγμα που να μην επηρεάζεται από την πολιτική! Έτσι στον βαθμό που μπορούμε έστω και για την τιμή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, που και που, θα σας δίνουμε την γνώμη μας τις απόψεις από άλλες πηγές, τις αναλύσεις, τις πληροφορίες,τις ειδήσεις γιατί έστω και ένας άνθρωπος να ξυπνήσει, έστω και μια συνείδηση να αφυπνιστεί είναι επίτευγμα εμπρός στον ύπνο που έχουν προσπαθήσει να βάλουν κάθε Έλληνα. Αυτά για να ξέρετε τι διαβάζετε και τι να περιμένετε να διαβάσετε.
Πάντα μας αρέσουν οι υπολογιστές, η τεχνολογία, τα βιβλία η μουσική   και θα δημοσιεύουμε νέα από δημιουργικούς ανθρώπους και ομάδες, αλλά επιτρέψτε μας να σας δίνουμε και τις άλλες απόψεις για καίρια ζητήματα που αφορούν όλους μας.

Δημοφιλεις αναρτήσεις