Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Δεν μας σώζει τίποτα (σκάνδαλο ηλεκτρικής ενέργειας)

Την ημέρα των γενεθλιών του, τo arta mou, δεν κάνει να παραπονιέται ή να γράφει κακίες. Όμως τα πράγματα είναι σκούρα. Θυμάστε πριν καιρό και εμείς εδώ ανακοινώναμε ότι μπαίνουν νέοι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας στην αγορά (...βάζαμε και τα λογότυπα απατεώνων!), και έτσι θα πάμε μπροστά σαν χώρα κλπ κλπ.... κλοπή!!!!
Μάζεψαν τα λεφτά όσων συνδέθηκαν, τα έβγαλαν στο εξωτερικό και άφησαν φέσι στη ΔΕΗ και τη ΔΕΣΜΗΕ!
euro2day.gr
"Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον χώρο της ενέργειας τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, στελέχη του ΣΔΟΕ και της οικονομικής αστυνομίας μπλόκαραν λογαριασμούς της Hellas Power. Ταυτόχρονα, ο ΔΕΣΜΗΕ αφαίρεσε από την εταιρεία Energa τους κωδικούς που της έδιναν τη δυνατότητα να μπαίνει στο σύστημα διαχείρισης ρεύματος και να πραγματοποιεί συναλλαγές.

Από χθες στη ΡΑΕ, στον ΔΕΣΜΗΕ, στη ΔΕΗ και στο ΥΠΕΚΑ έχουν στηθεί επιτελεία διαχείρισης κρίσης. Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day, η Energa και η Hellas Power, εταιρείες οι οποίες στις αρχές Δεκεμβρίου ανακοίνωσαν ότι θα πουληθούν στο… αραβορωσικό fund Worldwide Energy, δεν κατέβαλαν την περασμένη Τρίτη στον ΔΕΣΜΗΕ το ποσό των 24 εκατ. ευρώ.


Το ποσό αυτό είναι μέρος μόνο των οφειλών τους προς τον ΔΕΣΜΗΕ συνολικού ύψους 120 εκατ.(!) από αγορές ηλεκτρικής ενέργειας, το οποίο διακανόνισαν οι δύο πλευρές να καταβληθεί τμηματικά, ενώ... 67 εκατ. φέρονται να οφείλουν στη ΔΕΗ από τα τέλη χρήσης του δικτύου μεταφοράς και διανομής". euro2day.gr

Δημοφιλεις αναρτήσεις