Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Συλλήψεις από την Αστυνομική Διεύθυνση για διακίνηση ηρωίνης

ixotisartas.gr
Χιλιάδες δόσεις με στόχο την τοπική νεολαία.
Ερευνάται εμπλοκή και τρίτου νεαρού αρτινού.
Παρασκευή και 13 επέλεξαν οι δυο διακινητές να μεταφέρουν από την Αθήνα στην Άρτα μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, με σκοπό να την διοχετεύσουν στην πόλη της Άρτας και σε στέκια της περιοχής Φιλοθέης και Κομποτίου.

Φαίνεται όμως πως στην περίπτωση αυτή η τύχη δεν ήταν με το μέρος των διακινητών αλλά με αυτό της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, που τους συνέλαβε στην είσοδο του νομού, στην περιοχή Μενιδίου και τους οδήγησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας.
Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Άρτας, Κώστα Βαρέλη, σε εξονυχιστικό έλεγχο των μελών της Ομάδας ανακαλύφθηκε η ποσότητα των 200 γραμμαρίων ηρωίνης η οποία ήταν κρυμμένη στο ηχείο του αυτοκινήτου τους.
Ο κ. Βαρέλης αναφερόμενος στην νέα αυτή σύλληψη σημείωσε ότι «υπάρχει ένα τραγικό στοιχείο στην υπόθεση αυτή», και ως τέτοιο χαρακτήρισε το νεαρό των Αρτινών δραστών, που «αν και οι γονείς τους είναι εργαζόμενοι και παλεύουν στον στίβο της ζωής οι δυο νεαροί δεν αντιστάθηκαν στις σειρήνες του εύκολου κέρδους».
Συγκεκριμένα ο ένας είναι ηλικίας 25 και ο άλλος 23 ετών, ενώ όπως σημειώθηκε από την διαδικασία της έρευνας προκύπτει ότι υπάρχει και τρίτος εμπλεκόμενος, συνεργάτης επίσης Αρτινός ηλικίας 25 ετών. «Πολύ σύντομα τις επόμενες δυο τρεις ημέρες θα έχει φωτιστεί και αυτό το σημείο της υπόθεσης», πρόσθεσε ο κ. Βαρέλης.
Η ποσότητα των ναρκωτικών είχε αγοραστεί από τους δυο μεταφορείς στην Αθήνα έναντι του ποσού των 6.000 ευρώ με προορισμό την πόλη της Άρτας και τα γύρω χωριά. Όπως χαρακτηριστικά σημειώθηκε από τον αστυνομικό διευθυντή, μεταφράζεται σε 2000 δόσεις ηρωίνης, και η μετάφραση αυτή θα πρέπει να γίνεται προκειμένου να κατανοεί ο κόσμος για τι ποσότητα «λευκού θανάτου» αναφέρεται η κάθε υπόθεση.

Δημοφιλεις αναρτήσεις