Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ανώνυμοι και επώνυμοι μαζί

Η επίθεση στο site του υπουργείου Δικαιοσύνης από τους Anonymous, φαίνεται απασχολεί πολλούς Έλληνες, σχεδόν διπλάσια η κίνηση στο blog μας σήμερα. Αυτή τη στιγμή το ministryofjustice.gr είναι offline. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ: secnews.gr
Το χτύπημα των Anonymous είναι συμβολικό με μεγάλη σημασία. Μπορεί να είναι ένα ασήμαντο γεγονός ως προς τις συνέπειες ( απλά έπεσε για λίγο η σελίδα του Υπουργείου) αλλά χιλιάδες ανώνυμοι και επώνυμοι πολίτες ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει στην χώρα μας. Τελείως δικτατορικά κάποιοι ελέγχουν τα πάντα και οι πολίτες ανήμποροι να αντιδράσουν υπομένουν τα πάνδεινα.
Greetings to Greece

Το αναλυτικό κείμενο που αναρτήθηκε στην αρχική σελίδα του Υπουργείου τα λέει όλα:
"Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Ανεβήκατε στην εξουσία για να εκφράσετε τις επιθυμίες και του λαού σας και έχετε αποτύχει απαξιωτικά. Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η δημοκρατία. Οι ίδιοι σας οι πολίτες σας μισούν, εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο ΔΝΤ, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Βάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους.


Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε διαδηλωτές στο όνομα της δικαιοσύνης.


Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο. Είμαστε οι Ανώνυμοι.... Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε... έπρεπε να μας περιμένετε!"


Δείτε και το video που μεταδόθηκε για λίγο από την σελίδα του Υπουργείου με τίτλο "Τρία αξέχαστα χρόνια":

Δημοφιλεις αναρτήσεις