Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΔΕΠΑ

Αν είναι για κάτι που αξίζει το internet, είναι η δυνατότητα να βρίσκεις πολλές απόψεις και κρυμμένες αλήθειες. Σήμερα από το πρωί τα Μέσα Ενημέρωσης θρηνούν για το ότι η ΔΕΠΑ δεν πουλήθηκε στους Ρώσους.
Aν θέλουμε να δούμε τους πραγματικούς λόγους που ναυάγησε η πώληση  μπορούμε να διαβάσουμε το άρθρο στο Unfollow (Εντύπωση μας προκαλεί ότι εμείς οι Έλληνες εδώ και τόσα χρόνια αγοράζουμε το αέριο 30% πιο ακριβό από τους Γερμανούς... αυτές είναι οι συμφωνίες που είχαν πετύχει τόσα χρόνια οι πολιτικοί μας, φορτώνοντας με τεράστια χρέη την χώρα μας...):
unfollow.com.gr
"Η πώληση της ΔΕΠΑ δεν προχώρησε εξαιτίας των μεγαλοοφειλετών. Το success story της κυβέρνησης του κ. Αντώνη Σαμαρά συνεχίζεται. Και η διάρκεια του προβλέπεται να είναι αρκετά μεγάλη. Σε μια χώρα που τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν αναγάγει την οπίσθια κυβίστηση σε ολυμπιακό άθλημα, είναι σχεδόν αδύνατο για έναν τηλεθεατή, έναν ακροατή, έναν αναγνώστη όχι να ενημερωθεί, αλλά να βρει που είναι η αλήθεια και που το ψέμα. Η ενημέρωση εν μεγάλη ελληνική αποικία, 2013 μ.X., μοιάζει με παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού. "  Διαβάστε αναλυτικά: unfollow.com.gr

Δημοφιλεις αναρτήσεις