Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013

Γίνονται τέτοια πράγματα στην Ελλάδα...;

Να είσαι σε παραλία του Ιονίου, να έχει κύμα, να ακούς πειρατική ΕΡΑ από τα ΑΜ της Κέρκυρας,  στις ειδήσεις να λένε ότι δύο Αλβανοί πέρασαν από την Άρτα και μετά από την Φιλιππιάδα και έφτασαν στην Γλυκή και από πίσω τους τρέχουν χίλιοι αστυνομικοί, τα ΕΚΑΜ, ο στρατός, η ΕΥΠ... Γίνονται τέτοια πράγματα στην Ελλάδα...;

Kαι ένα απόσπασμα απο το pitsirikos.net:

"Πολύ αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την τουριστική αγορά της Ελλάδας, αφού, εκτός από τα 17 εκατομμύρια τουρίστες που περιμένουμε, αναμένονται το επόμενο διάστημα και 20 εκατομμύρια Αιγύπτιοι τουρίστες που θα κάνουν διακοπές στην Μύκονο, για να σωθούν από τον εμφύλιο.

Το άσχημο νέο είναι πως οι περισσότεροι Έλληνες δεν θα κάνουν ούτε φέτος διακοπές αλλά δεν πειράζει, αφού θα πρέπει να αισθάνονται εθνικά υπερήφανοι που τα ελληνικά νησιά θα κατακλυστούν από εκατομμύρια μπατιροτουρίστες, ενώ αυτοί θα λιώνουν από τη ζέστη μέσα στα διαμερίσματά τους.

Εν τω μεταξύ, όποιος κάνει τον κόπο να μιλήσει με επαγγελματίες του τουρισμού -όπως έκανα εγώ- θα μάθει από πρώτο χέρι πως οι μόνοι που ξοδεύουν χρήματα είναι Αμερικανοί, Καναδοί, Αυστραλοί και Ρώσοι· δηλαδή, αυτοί που δεν έχουν ευρώ.

Οι τουρίστες από τις χώρες της Ευρωζώνης είναι «πεθαμένοι», ενώ και οι Βρετανοί δεν αισθάνονται πολύ καλά τώρα τελευταία.

Εν κατακλείδι, στρέψαμε μια ιδανική για καλοκαιρινές διακοπές χώρα στον φτηνό τουρισμό αλλά οι Έλληνες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν διακοπές ούτε στην φτηνή χώρα τους."

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο: pitsirikos.net