Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Tελευταία νέα

Καλό Σαββατοκύριακο! Τα τελευταία νέα:

-"ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Διακοπές για λίγους και τυχερούς. Τον τρίτο και τελευταίο μήνα του καλοκαιριού διανύουμε και παρά το γεγονός ότι είμαστε κυριολεκτικά στην «καρδιά» της περιόδου των διακοπών, λίγοι είναι, προς το παρόν τουλάχιστον, οι Ηπειρώτες που έχουν φύγει με προορισμό τις παραλίες.
Αυτό αποδεικνύει, για παράδειγμα, η κίνηση στα Γιάννινα τις καθημερινές, που παραμένει έντονη θυμίζοντας… Μάιο, καθώς και το γεγονός ότι ακόμα δυσκολεύεται κανείς να βρει μια θέση στάθμευσης στο κέντρο της πόλης, οι δρόμοι της οποίας σε αντίστοιχες εποχές του παρελθόντος κυριολεκτικά άδειαζαν!
Οι πολίτες έχουν «ψαλιδίσει» ακόμα περισσότερο φέτος τον προϋπολογισμό των διακοπών τους, αναγκαστικά, λόγω της οικονομικής στενότητας και μειώνουν δραστικά την διάρκειά τους." Διαβάστε περισσότερα: proinoslogos.gr



-"ΑΡΤΑ: Δίπλα στον Αμβρακικό… νεκροταφείο ζώων. Εικόνες ντροπής... Εικόνες που δεν έχουν προηγούμενο. Ασυνείδητοι μετέτρεψαν σε εστία ρύπανσης με τεράστιους κινδύνους για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, αποστραγγιστική τάφρο στην περιοχή Στρογγυλής του Δήμου Αρταίων.
Αγελάδες νεκρές, υπολείμματα από άλλα ζώα, πλαστικά και σκουπίδια... Και σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων η συγκεκριμένη τάφρος δεν είναι η μοναδική που έχει μετατραπεί σε νεκροταφείο ζώων. Ανάλογη είναι η κατάσταση και σε άλλες, πέριξ του Αμβρακικού.
Οι κάτοικοι είναι οργισμένοι και με νόημα δείχνουν ως υπεύθυνους της κατάστασης επιχειρηματίες του πρωτογενούς τομέα. Όπως σημειώνουν ορισμένοι από αυτούς λειτουργούν χωρίς κανέναν σεβασμό στις άδειες που τους έχουν χορηγηθεί.
Παράλληλα τόσο ο ΤΟΕΒ όσο και ο Δήμος Άρτας δεν δείχνουν το παραμικρό ενδιαφέρον για τον καθαρισμό των τάφρων οι οποίες αποτελούν πια μόνιμες εστίες ρύπανσης." Διαβάστε περισσότερα:  epiruspost.gr


-"ΑΡΤΑ: Απέραντος πόνος από τον θάνατο πέντε συμπολιτών μας. Θρήνος στην κηδεία των δύο αδελφών και του μικρού γιού στη Γραμμενίτσα. 
Τελευταία πράξη του δράματος από το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στη Συκούλα, χθες το απόγευμα στην Γραμμενίτσα Άρτας. Η κηδεία της 42χρονης μητέρας, του 13χρονου γιου της και της 31χρονης αδερφής της, έμοιαζε ωσάν να έβγαινε μέσα από αρχαία τραγωδία. Πόνος ανείπωτος, θλίψη μεγάλη, μάτια αδειανά από το κλάμα και ένα ατέλειωτο μοιρολόι. Θλιβερές φιγούρες εκείνοι που  απέμειναν πίσω από τους αδικοχαμένους, που ήταν εντελώς απαρηγόρητοι.
Στο τελευταίο αντίο δεν έλειψε κανείς. Ήταν εκεί όλα τα οικεία πρόσωπα, οι συγγενείς, οι φίλοι, οι γνωστοί, οι συγχωριανοί, όλοι οι Αρτινοί. Τίποτα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό συμβάν. Βλέμματα βουβά για τους ανθρώπους που χάθηκαν τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα." Διαβάστε περισσότερα:  ixotisartas.gr



Μην ξεχνάτε τα δύο aggregate blogs για την Άρτα, το arta-internet και το agora-artas που διαρκώς ενημερώνονται με feeds από όλα τα ενεργά blogs της Άρτας. Με μια ματιά ότι συμβαίνει και μας απασχολεί στην περιοχή μας! Αν θέλετε να προσθέσουμε και το δικό σας blog ή site, στείλτε μας μήνυμα.

Εκτός από το artamou μπορείτε να μας βρείτε:
Facebook: www.facebook.com/artamou μπορείτε να γίνετε φίλοι ή απλά να εγγραφείτε στην παρακολούθηση.
YouTube: http://www.youtube.com/artamou

Bonus, εικόνες για να πάει καλά η μέρα:



Δημοφιλεις αναρτήσεις