Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Τech news

Το 2011 και 12 ήταν η εποχή των tablet. Tο 2013 είναι στην μόδα τα smartwatches:

"Φαίνεται πως για τα smartwatches το 2013 είναι η χρονιά τους και, πέρα από τις εταιρείες consumer electronics, περισσότεροι "παίκτες" ετοιμάζονται να μπουν στην αγορά. Ένας από αυτούς είναι και η Nissan, που αναμένεται να παρουσιάσει τη δική της πρόταση στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Tο Nissan Nismo Concept Watch θα είναι το πρώτο έξυπνο ρολόι, που θα παρέχει αφενός πληροφόρηση με δεδομένα απόδοσης και τηλεματικής του οχήματος, αφετέρου βιομετρικά δεδομένα του κατόχου του, σε πραγματικό χρόνο." Διαβάστε όλο το άρθρο: digitallife.gr





Aνθρακονήματα, ένα από τα πιο ελαφριά και δυνατά υλικά, για την κατασκευή ακριβών οχημάτων. Τα αγωνιστικά ποδήλατα έχουν τέτοιες ρόδες. Ας δούμε την διαδικασία με την οποία κατασκευάζονται:




Είχαμε αρκετές μέρες να δούμε ertopen. Έχουν φτιάξει πάντως πολύ ωραία διαφημιστικά για τις εκπομπές τους και για τον αγώνα τους. Να θυμίσουμε το artamou, ήταν από τα πρώτα blogs που αναμετέδωσαν τις αρχικές κρίσιμες ώρες το πρόγραμμα της ΕΡΤ.


Bonus ανέκδοτο:
Πήγε μια έγκυος άνεργη στον ΟΑΕΔ να κάνει τα χαρτιά για το επίδομα ανεργίας.Περνάει λοιπόν δίπλα της ένας υπάλληλος του τμήματος, κοντοστέκεται και της λέει:
-«Μιας και ήρθες δεν γράφεις και τον μικρό για να ξεμπερδεύεις;»

Δημοφιλεις αναρτήσεις