Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

Internet news - Deep news

Με νέα εμφάνιση και περιεχόμενο το thepressproject.gr, ας μην ξεχνάμε ότι το site στήριξε τον αγώνα της EΡΤ, και φυσικά είναι ένα από τα πιο αποκαλυπτικά sites της Ελλάδας.Το info-war.gr πάντα με καυτά θέματα προσφέρει ενημέρωση και βαθιά γνώση της επικαιρότητας. Ένα από τα λίγα ελληνικά sites, που προσφέρουν δωρεάν περιεχόμενο μεγάλης αξίας, από έμπειρους δημοσιογράφους.


"Όταν ο Νίκος Δένδιας διέψευδε τις σχέσεις της Χρυσής Αυγής με την αστυνομία. Μπορεί ο Νίκος Δένδιας να εμφανίζεται ως ο “αρχιτέκτονας” του κυνηγητού της Χρυσής Αυγής, ωστόσο μερικούς μήνες πριν διέψευδε οποιαδήποτε σχέση μεταξύ Χρυσής Αυγής και αστυνομίας. Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Unfollow ο κ. Δένδιας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Χρυσή Αυγή «είναι πολιτικό κόμμα» και ότι «δεν έχει συστημική σχέση με την αστυνομία»." Διαβάστε και δείτε: koutipandoras.grΒonus:
Ένα site που δεν έχει σχέση με την Άρτα, αλλά μπορεί να δώσει ιδέες σε ανθρώπους της περιοχής μας, είναι το ftinapota.gr. Όπως είδαμε στο mail, μια έξυπνη κίνηση για να μαθαίνουν οι αναγνώστες για καλές τιμές και ποιότητα σε ποτά, καφέδες, στέκια... για παράδειγμα ένα post για espresso: sygkinitika-kalos-diplos-espreso