Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Blogging

Έχουμε καιρό να γράψουμε resume από τα τελευταία νέα της περιοχής και δεν τολμούμε να ξεκινήσουμε με την "συνταρακτική" επικαιρότητα. Βασικά στο email έρχονται ανακοινώσεις για τις κοπές πίτας του 2014, και ανακοινώσεις κομμάτων και πολιτικών. Υπάρχουν και αστυνομικά θέματα, συνήθως κάτι τσιγγάνες αρπάζουν κανά δαχτυλίδι από συνταξιούχες γιαγιάδες και συλλαμβάνεται που και που και κανένας κακόμοιρος ναρκομανής με 2 γραμμάρια χασίς....


Ένα κείμενο από τα αστεία του πιτσιρίκου για τις τρελές έρευνες με συμβουλές:
pitsirikos.net
"Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία της έρευνας της εταιρείας MARC για το πώς επιβιώνουν σήμερα οι ελληνικές οικογένειες αλλά οι Έλληνες είναι σε αφασία και δεν σοκάρονται πια με τίποτα. Η έρευνα έγινε για λογαριασμό του Success Story.

Σύμφωνα με την έρευνα, το 40,2% των νοικοκυριών έχουν στην οικογένεια ένα τουλάχιστον άνεργο άτομο, οπότε οι άλλοι δουλεύουν κι αυτός κάθεται όλη μέρα και την περνάει φίνα.

Από τους άνεργους, μόνο ο ένας στους δέκα παίρνει επίδομα ανεργίας, γιατί οι υπόλοιποι είναι πνευματικά άτομα και τρέφονται με γιόγκα και διαλογισμό.

Το 44,3% των πολιτών έχει οικονομικές υποχρεώσεις προς τις τράπεζες –αλλά δεν τις επισκέπτεται-, ενώ και οι υπόλοιποι δεν περνάνε ούτε απέξω πια γιατί οι τράπεζες είναι τα πιο επικίνδυνα και ύποπτα μέρη στον πλανήτη.

Αν δεν έχετε λεφτά για τάφο, ζητήστε να σας θάψουν μέσα στο άδειο σας διαμέρισμα που προσπαθούσατε να πουλήσετε και δεν μπορούσατε.

Γιατί τα σάβανα δεν έχουν τσέπες αλλά, ακόμα κι αν είχαν, πώς να χωρέσει σε μια τσέπη το τεσσάρι στο Παγκράτι;

Το 94,6% των νοικοκυριών έχει υποστεί μειώσεις εισοδήματος και ο μέσος όρος μείωσης εισοδήματος φτάνει το 40% αλλά μάλλον αυτό ευχαριστεί τους Έλληνες γιατί δεν βλέπω να αντιδράει κανείς.

Το ένα στα δυο νοικοκυριά συντηρείται από συντάξεις αλλά αυτό είναι πολύ θετικό γιατί ο σεβασμός παιδιών και εγγονιών προς τον παππού και την γιαγιά έχει αυξηθεί πάρα πολύ και τους έχουν στα όπα όπα."Βοnus: