Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Τελευταίες ειδήσεις

 Εργασίες στην Ιόνια Οδό

Εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου της «Ιόνιας Οδού», από την χ/θ 72+780 έως την χ/θ 72+490, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών συντήρησης οδοστρώματος και στην κατεύθυνση προς Αντίρριο. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την 07.00΄ ώρα της Τρίτης 18.7.2023 και θα ολοκληρωθούν την 19.00΄ ώρα της Παρασκευής 4.8.2023. Ειδικότερα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και οι εργασίες θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή από την 07.00΄ ώρα έως την 19.00΄ ώρα και το Σάββατο από την 07.00΄ ώρα έως την 16.00΄ ώρα. Οι αποκλεισμοί θα παραμένουν καθόλο το 24ωρο μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, ενώ σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσής τους, θα γίνει άρση των σημάνσεων και αποκατάσταση της κυκλοφορίας νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.


Υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιές στην Ήπειρο

Άρτα, Πρέβεζα και Θεσπρωτία, παραμένουν στο κίτρινο στον ημερήσιο χάρτη πρόβλεψης πυρκαγιών... civilprotection.gov.gr/arxeio-imerision-xartwn


Πυρκαγιά στο Ιμαρετ Άρτας, διακοπή ρεύματος στο Εκθεσιακό Κεντρο Άρτας

Mικρής έκτασης πυρκαγιά σημειώθηκε χτες στο Ιμαρετ Άρτας στη θέση της παλιάς Κιβωτού από κολώνα  της ΔΕΗ  η οποία κατασβέστηκε απο την Πυροσβεστική.  

Επίσης διακοπή ρεύματος σημειώθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας λόγω βλάβης σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ.

Δημοφιλεις αναρτήσεις