Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Στην τελική ευθεία το Καρναβάλι των Γυναικών

arta.gr
Στην τελική ευθεία των προετοιμασιών του καρναβαλιού μπήκαν οι γυναίκες της Άρτας και στη συνάντηση που πραγματοποίησε η Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού, συζητήθηκαν οι οργανωτικές λεπτομέρειες καθώς και ο συντονισμός των καρναβαλικών ομάδων που θα συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση, η οποία θα γίνει την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα έναρξης 7 το απόγευμα.
Η ανακοίνωση της Άτυπης Επιτροπής του Καρναβαλιού αναφέρει: Το καρναβάλι θα έχει κυρίως σατιρικό χρώμα, αφού τα περισσότερα θέματα είναι εμπνευσμένα από την πολιτική και οικονομική επικαιρότητα.

Φέτος την καρναβαλική παρέλαση θα ανοίξει ο Ποδηλατικός Όμιλος Άρτας που μαζί με τους G.A.P. (Gamisteroi Artinoi Podilates θα πεταλάρουν στην έναρξη του καρναβαλιού δίνοντας ζωντάνια, ήχους και ορθοπεταλιές στο Καρναβάλι μας.

Τη μουσική κάλυψη της καρναβαλικής παρέλασης θα έχει ο D.J. DIOS SEIMENIS, παραγωγός της εκπομπής “Your choice”, του ραδιοφωνικού σταθμού POWER F.M. 92,3, ενώ ο ART TV θα καλύψει απ’ ευθείας την παρέλαση.

Tις αφίσες του Καρναβαλιού σχεδίασε η Μελίντα Πανταζή.

Ο Δήμος Αρταίων υποστηρίζει το καρναβάλι χρηματοδοτώντας την ηχητική κάλυψη της παρέλασης, τη μεταφορά, την επισκευή καθώς και την κατασκευή δύο νέων αρμάτων.

Παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα μας, νομίζουμε ότι αξίζει να δώσουμε και φέτος μια εύθυμη νότα στη δύσκολη καθημερινότητά μας. Σε πείσμα των καιρών ας μεταμφιεστούμε με φαντασία και απλά υλικά και ας πάρουμε μέρος στην καρναβαλική παρέλαση.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά το καρναβάλι και φέτος να πλαισιωθεί με το κέφι και το χιούμορ της νεολαίας μας, έτσι ώστε να ανανεωθεί και ν’ αντισταθεί στη φθορά του χρόνου.

Για πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής:
K. Μανοπούλου 2681026007
Μ. Αξιώτη 2681070637
Κ. Κουτσούμπα 2681050036

Δημοφιλεις αναρτήσεις