Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Το έγκλημα του ΔΝΤ

Υπάρχει ένα blog που τον τελευταίο καιρό το επισκέπτονται όλο και πιο πολλοί Έλληνες. Οι απόψεις του και η επιχειρηματολογία είναι πραγματικά "κοφτερές" και ανεξάρτητα από τις ιδεολογίες που έχει κάθε ένας μας, κάτι έχει να βρει στα κείμενα. Θα δούμε απόψεις για τα πολιτικά πρόσωπα που έχουν καθορίσει την πολιτική ζωή του τόπου.
Δευτέρα μεσημέρι είναι δεν θα μας πέσει βαρύ να μάθουμε τουλάχιστον γιατί χρωστάμε όλοι μας τόσο πολλά χρήματα τελικά. Τα κείμενα είναι μεγάλα, όμως εθιστικά γιατί κάθε στιγμή θα σας αποκαλύπτονται νέα δεδομένα: Καλές αναγνώσεις:

Αποσπάσματα:
"...Αυτά τα δισεκατομμύρια τώρα πληρώνουμε. Γιατί; Γιατί αυτά μας έβαλαν στο ΔΝΤ. Όταν λέμε δηλαδή ότι οι διαπλεκόμενοι "έφαγαν" δισεκατομμύρια, σε αυτά τα χρέη αναφερόμαστε. "Έφαγαν" χρήματα, τα οποία δεν υπήρχαν. Χρήματα, τα οποία τα πήραν από τους διεθνείς τοκογλύφους μέσω των δικών τους τραπεζών. Αυτά τα χρήματα μετατρέπονται σταδιακά σε δημόσια χρέη, εφόσον ανά τακτά χρονικά διαστήματα το κράτος "στηρίζει" τις τράπεζες και άρα παίρνει τα χρέη των ιδιοκτητών τους και τα "φορτώνει" στον λαό." Περισσότερα: Το έγκλημα του ΔΝΤ

"....Και πάλι οι ίδιοι εμφανίζονται πρωταγωνιστές στην υπόθεση του εξοντωτικού και εθνοκαταστροφικού Μνημονίου. Το υπέγραψε ο Γιωργάκης ως Πρωθυπουργός. Το συνυπέγραψε ο Παπακωνσταντίνου ως Υπουργός Οικονομικών. Το στήριξε ο Μητσοτάκης. Το ενέκρινε ο Λάτσης. Το υπερασπίστηκε ο Παπαχελάς. Το δικαιολόγησε ο Δήμου. Το εξήγησε ο Μάνος. Το απόλαυσε ο Νανόπουλος. Το χειροκρότησε ο Ανδριανόπουλος. Το θαύμασε ο Καψής. Το διαλάλησε ο Στραβελάκης. Το επέβαλε στον κόσμο ως τετελεσμένο το "συγκρότημα" και όλα τα "αδελφά" συγκροτήματα του Κολεγίου ...Και, για να μην ξεχνιόμαστε, το ίδιο Κολέγιο ανέλαβε και τα "δικαιώματα" της αντιμνημονιακής "αντίστασης" με επικεφαλής τον Σαμαρά και βέβαια με την κολεγιομήτορα Παπαρήγα ...Το τέλειο έγκλημα. Οι Κολεγιόπαιδες θα μας οδηγούσαν στη "σωτηρία" μέσω του "θανάτου" ...Μιλάμε για ανεπανάληπτα πράγματα ...Ο δολοφόνος ανέλαβε να κάνει τη "νεκροψία"."
Διαβάστε περισσότερα: Η συνωμοσία του Κολεγίου Αθηνών

Δημοφιλεις αναρτήσεις