Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Τech news

Eμείς οι μεγαλύτεροι έχουμε ζήσει αλλαγές εποχών στην τεχνολογία. Από τις τηλεοράσεις κουτιά με λυχνίες, στις επίπεδες οθόνες του σήμερα. Πόσοι πονοκέφαλοι και ζαλάδες.....! Την πρώτη plasma την είδαμε το 1998 σε ένα MEDIAMARKT της Γερμανίας. Έκανε 25.000 μάρκα. Έχουμε 2013 και να που ήρθε το τέλος της τεχνολογίας plasma, καθώς οι LCD και οι LED, έχουν εξελιχθεί τόσο που είναι ασύμφορη η παραγωγή των αρχαίων plasma....

Το 1998 ήταν ότι πιο πρωτοποριακό...


"Η ιαπωνική φίρμα Panasonic ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να σταματήσει την παραγωγή τηλεοράσεων «πλάσμα» μέχρι τον Μάρτιο του 2014, στο πλαίσιο των διαρθρωτικών της μεταρρυθμίσεων, μετέδωσαν την Τετάρτη τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.
Οι κακές πωλήσεις των επίπεδων τηλεοράσεων της εταιρείας έχουν επιφέρει στην Panasonic απώλειες της τάξης των 15,5 δις δολαρίων κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων.
Η ιαπωνική εταιρεία σκόπευε αρχικά να σταματήσει την παραγωγή των εν λόγω τηλεοράσεων μέχρι τον Μάρτιο του 2015, ωστόσο αποφάσισε να επιταχύνει το χρονοδιάγραμμά της, αναφέρει η εφημερίδα Nikkei Business Daily. Η εταιρεία έχει ήδη σταματήσει την ανάπτυξη νέων τηλεοράσεων «πλάσμα»."
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕBonus 
Αυτοί οι Γερμανοί με τα Golf, καθώς δεν έχουν δική τους πολύ πρωτοποριακή μουσική, πήραν το  People are people των Depeche Mode για την διαφήμιση τους. Πάντως ακόμα και σήμερα αυτή η απλή μελωδία κολλάει στο μυαλό και στο στόμα (ένα remastered video):